01 november 2018

Eet mee verbindt mensen in de regio Utrecht

Eet Mee

Houdt u van samen eten, verrassende ontmoetingen en mooie gesprekken met onbekenden? Dan is Eet Mee echt iets voor u. Geef u op als gast en eet bij iemand thuis of doe mee als eetadres en kook voor uw gasten bij u thuis. U kunt u ook voor allebei opgeven, via het aanmeldformulier.

Maakt u zich geen zorgen, u hoeft geen topkok te zijn om u op te geven als eetadres. Het gaat om de ontmoeting. Eet Mee is er voor iedereen en voor alle leeftijden, van vluchteling tot gewortelde inwoner en van student tot senior.

Hoe werkt het?

U meldt zich aan via het aanmeldformulier en dan wordt er een ‘match op maat’ gemaakt tussen eetadres en gast. Hierbij wordt gekeken naar ieders wensen en voorkeuren. U kunt steeds weer opnieuw gematcht worden voor een etentje.
Om voor de vluchtelingen een goede match te kunnen maken, wordt een afspraak gemaakt voor een persoonlijke intake.

Via het matchprogramma koppelt men eetadres en gasten aan elkaar. Vervolgens worden de eetadressen gevraagd om een etentje aan te bieden waarop gasten kunnen intekenen.

Kosten?

Als eetadres neemt u de kosten voor de maaltijd voor uw rekening. Als gast brengt u een aardigheidje mee voor de gastheer of -vrouw. Uw investering levert u een bijzondere ervaring op.

Als vrijwilligersorganisatie is Eet mee afhankelijk van donaties, giften en subsidies. Ze hopen daarom dat u hen na een geslaagd etentje wilt ondersteunen.

Waar?

U kunt meedoen in de regio Utrecht. U kunt per woonplaats of wijk gematcht worden, maar ook met mensen uit de regio.

Ook interessant voor u