10 juli 2019

Passend lezen

Kost het u meer moeite om te (blijven) lezen? Of vergt het meer inspanning om boeken vast te houden? Bibliotheekservice Passend Lezen biedt de oplossing met haar collectie van ruim 75.000 gesproken boeken, kranten en tijdschriften.

Het is algemeen bekend dat lezen goed is. Verhalen inspireren, motiveren en laten ons de waan van de dag vergeten. Het kan ons terugbrengen naar onze jeugd maar ons ook laten fantaseren over de toekomst. Daarom is het zo belangrijk om altijd toegang tot verhalen te hebben, ongeacht in welke vorm deze te lezen zijn.

Bibliotheekservice Passend Lezen is de bibliotheek voor mensen die niet (meer) in staat zijn om op de reguliere manier te lezen. Passend Lezen heeft hiervoor een collectie met ruim 75.000 gesproken boeken, 1000 hoorspelen, 150 hoorcolleges, maar ook grootletter en braille. Variërend van streekromans tot detectives, van Maarten ’t Hart tot Dan Brown. Maandelijks wordt de collectie uitgebreid met nieuwe titels. Er is dus voor ieder wat wils. Daarnaast biedt Passend Lezen een uitgebreide kiosk met circa 125 titels van populaire kranten en tijdschriften die beluisterd en/of digitaal gelezen kunnen worden, waaronder De Telegraaf, De Volkskrant, Voetbal International, De Libelle en de Happinez.

 

Kijk svp hier voor meer informatie en voor een link naar de website

 

Ook interessant voor u