02 juli 2018

Regionale informatiebijeenkomsten 2018

Ook dit najaar organiseert de werkgroep CNV Senioren Advies Raad van de Vakcentrale CNV weer een reeks regionale voorlichtingsbijeenkomsten. Tijdens deze succesvolle ledenbijeenkomsten wordt u door deskundigen bijgepraat en kunt u mee discussiëren over de veranderingen in het komende jaar – speciaal voor senioren – op gebied van inkomen, zorg, wonen & welzijn. Op deze dag ontmoet u andere CNV seniorenleden uit de regio van uw eigen, en kunt u (in onze enquête) uw mening geven over diverse onderwerpen die senioren betreffen. Daarnaast zullen medewerkers van de netwerkorganisatie ‘Zorg verandert’ een deel van het programma van de middagen verzorgen.

‘Wat als het anders wordt?’ is één van de vragen waarover Zorg Verandert met u in gesprek wil gaan. Zorg Verandert reflecteert op deze bijeenkomsten in een interactieve presentatie met u op het ouder worden. Wat komt u tegen in de verschillende fasen van het ouder worden? Op persoonlijk vlak in úw leven alsook ten aanzien van de instituten, wet- en regelgeving en (professionele) ondersteuning die uw pad mogelijk kruisen. Hoe verhouden uw wensen en behoeften zich tot deze ‘systeemwereld’? We zijn erg benieuwd naar uw verhalen en ervaringen. Verbondenheid en uitwisseling staan dan ook centraal deze middag.

Ook in 2018 komt CNV Senioren weer naar u toe! Met interessante informatie- en discussiebijeenkomsten over onderwerpen als uw pensioen, belastingen en de zorg. De bijeenkomsten vinden plaats in oktober en november.

Aanmelden kan vanaf zes weken voor de betreffende datum bij CNV Info, tel. 030-7511002
e-mail: cnvinfo@cnv.nl Met uw evt. vragen kunt u ook het beste terecht bij de collega´s van CNV Info.

Aanmelding svp met vermelding van: Voorletters en achternaam, adres huisnummer, postcode woonplaats. LET OP! U kunt zich slechts persoonlijk aanmelden (u kunt dus niet andere personen aanmelden)! Houdt u verder svp deze website in de gaten.

De bijeenkomsten zijn gratis voor CNV leden. Alle bijeenkomsten beginnen om 13.30 uur. De koffie staat voor u klaar. U bent -na uw aanmelding via CNV Info- welkom op een van de volgende bijeenkomsten:

okt.

4     do.     Ruurlo

9     di.      Hoogeveen

10   wo.    Alkmaar

11   do.     Zuidlaren

16   di.      Joure

17   wo.    Tilburg

18   do.     Nieuw-Vennep

23   di.      Utrecht

24   wo.    Geleen

25   do.     Elst

30   di.      Nieuwerkerk ad IJssel

31   wo.    Stiphout (Helmond)

 

nov.

1     do.     Goes

14   wo.    Wierden

15   do.     Doornspijk

 

Ook interessant voor u